Mats & Micke

Stockholm Dance Fox Weekend

Workshop: Fox

Nivå: 3-5

______________________________________________________________________________________________________________

Workshop

Tema: Flyt & Inspiration i dansen

Innehåll: uppdateras senare______________________________________________________________________________________________________________

Om Instruktörerna: 

Mats är en fantastisk människa som alltid håller humöret uppe och får alla andra att må bra. Mats har varit en inbiten socialdansare sedan 2006 och hans fokus ligger på basic teknik, musikanpassning och intensitet i dansen. Att lyssna på musiken och förmedla det du hör, karaktär och känsla.

Micke är en flitig socialdansare, kursledare men även kursare allt för att få input till sin egendans och såklar inspiration till att kunna ge sina bästa tips för att du skall få en bra bas i din dans samt utveckla den. 2016 Micke som instruktör i fox från grundnivå till mer avancerade kurser med lyckat resultat och återkommande nöjda kursdeltagare. Viktigt för Micke är helheten, känslan i dansen och att det passar in på socialdansgolvet.

M&M Fox Night började 2015 med att Mats och Micke ville bjuda in sina foxälskande vänner på en renodlad foxkväll. Intresset var långt över förväntan! 175 vänner kom och de var alla helt lyriska efteråt, så det blev självklart att fortsätta med fler foxevenemang och varje gång försöka höja ribban för en ännu större succé. Vid andra tillfället kom 225 besökare och varje gång efter det har de 375 biljetterna sålt slut på nolltid! Helt galet skoj! Från början var det 6 timmars kvällar men det fick utökas rätt snabbt till 8 timmar då många reser långväga (Norge, Finand, långt upp i Norr och långt ner i Söder) och de flesta upplever att det dansrus man hamnar i gör att man vill dansa mycket längre än en vanlig kväll!