Välkommen till Stockholm Dance Bugg Weekend 12-13 Oktober 2024 !

Denna helg tillägnar vi dansen Bugg i dess sociala form, dvs så som den dansas ute på landets alla dansbanor.

Det unika med detta event är att vi ger Dig möjligheten att prova på att ”träna som ett proffs” dvs. ta del av kursledare som har STOR erfarenhet av BÅDE socialdansgolv/tävlingsgolv och som har en HÖG kompetens inom instruerande.

Alla workshops riktar sig till bugg på socialgolvet.

Vi vet att det finns många på socialdansgolvet som kanske inte vill tävla, men som ändå vill ta del av duktiga tränare, teknik på hög nivå och få nya infallsvinklar samt övningar till att bli en bättre buggare, och bli bättre på att ”dansa” buggen.

Vi har många superkompetenta INSTRUKTÖRER – KLICKA HÄR så kan ni läsa mer om dem.

FÖRNINGSTEKNIK:

Det finns flera olika förningstekniker i Bugg och vi har samlat instruktörer inom flera av dessa. Du som är anmäld kan delta på alla Workshops oavsett vilken förningsteknik du använder idag.

HUR GÅR DET TILL:

Du anmäler dig till eventet och anger vilken nivå du i huvudsak vill dansa, detta är endast en riktlinje och du kan närsomhelst under helgen byta mellan nivåerna.

Väl på plats så väljer du vilket tema/nivå/instruktör – Du väljer för varje ny Workshop

SCHEMAT finns på hemsidan och kommer också att skickas ut till dig några veckor innan start

Alla workshop är 60 minuter långa – du har 15 minuters paus mellan varje workshop och 60 minuters lunchrast

LUNCH:

Hallunda Folkets Hus Cafe/Restaurang Freja kommer att erbjuda möjlighet att förbeställa lunch både lördag och söndag. Vill man inte ha varm mat kan man köpa smörgås och fika i Cafét. Länk till beställning kommer att skickas ut till dig som är anmäld samt läggas ut i FB Eventet.

FB EVENT:

https://www.facebook.com/events/965528515023373/

ANMÄLNINGSLÄNK: 

https://dans.se/vackerdans/shop/new?event=217504

Vi antar lika många förare som följare, det innebär att du som anmäler dig utan partner hamnar i kö tills vi kan erbjuda dig en plats. Om du anmäler dig tillsammans med någon som avbokar sig så mister åxå du din plats och hamnar i kö, självklart betalas pengarna då tillbaka till dig. Din plats kan överlåtas/säljas till annan som har samma roll

FRÅGOR:

Info@dansklasser.se

Tel: 0707735806

Varmt välkommen till Stockholms Buggläger 2024

/Ann-Charlotte & Lasse

Ann-Charlotte Vacker & Lasse Amarald