Stockholm Dance Erbjuder Yoga-morgon och Yoga-stretch

För dig som vill så kan ni starta upp dagen med ett yoga pass innan alla klasser startar. Det finns också möjlighet till yoga-stretch efter alla klasser.

Om Ulrika, människan och yogin bakom ”Satnamyoga”:

Min yogaresa startade för ca 20 år sedan. Yogan har varit mitt främsta stöd i perioder då det har varit lite mer ”gungit” och jag behövt hitta tillbaka till balans i livet. Drömmen har alltid varit att kunna ha yoga och hälsa som mitt främsta yrke.

När barnen sen blev större så var tiden inne, och jag gick en 500hr yogautbildning och därefter har det blivit några kurser till…

För mig är yoga inte bara ett sätt att hålla den fysiska kroppen i gång. Yogan är även ett verktyg att lugna sinnet, att sakta ner andetaget, låta tankarna stillas och hitta tillbaka till mig själv och det som är jag. Det är dessutom ett fantastiskt komplement till min andra passion, dans. Jag får en bättre kroppskontakt, närvaro, samt balans i dansen med hjälp av yogan.

Idag håller jag 5 fasta yogaklasser i veckan i Huddinge. Jag håller klasser med hatha, yinyoga, Restorativeyoga och Flow.

Under tre år har jag även hållit yoga på campingar samt utomlands för ”Cornelias Balance”. Fr.o.m sommaren 2024 övertar jag verksamheten med yoga på campingar runtom i Sverige med ca 11 campingar på schemat. Utöver det har jag hållit några helgretreats. Drömmen är på väg att bli verklighet…

Jag är också utbildad familjeterapeut och har haft mycket nytta av kombinationen av det österländska och västerländska synsättet av vad hälsa, välmående och inre balans.

Och här är jag idag. Jag har fortfarande yogan som mitt främsta verktyg i stunder där livet inte alltid är enkelt. För i slutändan, vi är alla människor, med tankar, känslor, relationer, och allt som tillkommer i och med det…

 

Sagt om mig:

”Ulrikas lugna röst samt att hon anpassar/låter mig anpassa rörelserna utifrån mina förutsättningar, ger mig trygghet att gå på passen. Jag känner stelheten släppa, ödmjukheten och harmonin i rummet.”

”Ulrika har så varmt och fint sätt att guida en genom olika positioner som många gånger väcker upp olika känslor. Din lugna och mjuka röst skapar sådan trygghet och värme att det är att landa i nuet och bara ta in det som pågår just nu. Ser fram emot många fler yogastunder med dig som min vägledare. Tack”

 

Hemsida; satnamyoga.se

Instagram; satnamyoga_by_ulrika

Mail; Ulrika@satnamyoga.se