Jenny och Daniel

Stockholm Dance Fox Weekend

Workshop: Fox

Nivå: 3-5

____________________________________________________________________________________________________________________

Workshop

Tema: Less is More

Innehåll:

Namnet ger en bra beskrivning av lektionen, här jobbar vi med de små variationerna som gör stor skillnad

Workshop

Tema: Driv & Flyt

Innehåll:

Vi provar på olika sätt att skapa driv & flyt på dansgolvet

___________________________________________________________________________________________________________________

Om Instruktörerna:

Dessa 2 erfarna och populära instruktörer har instruerat under många år och är sedan 2014 ett av huvudinstruktörsparen i fox på Mälarsalen.

Jenny Vesterlund är en glad dalatjej som har dansat i över 20 år och som började sin danskarriär med att tävla i bugg. Därefter har hon utövat både lindy hop, argentisk tango, folkdans och polskor men har under de senaste åren instuderat i foxtrot. Jenny brinner för dansen vilket också är hennes passion i livet. Hon älskar att dansa men också att undervisa. Jenny beskrivs som lättsam, ärlig och spontan.

Daniel Larsson är en inflyttad dalmas med en lång dansbakgrund. Daniel började dansa som liten och har mycket kunskap om både foxtrot, bugg, folkdans och polskor. Han har tävlat i bugg men har under de senaste åren ägnat sig mycket åt att instruera. Daniel beskrivs som mycket snäll, ärlig och trevlig person, full av dansglädje.

Deras personliga reflektion kring fox:

”Vi har vår bas i förflyttning och driv framåt i dansen. Det gillar vi att krydda med figurer och små trix som funkar bra på ett socialt dansgolv. Vi brinner för den sociala dansen, glädjen och energin som den ger.”

-Daniel och Jenny